Zajednički simpozijum EPA / UNEPSA i Udruženja pedijatara Srbije
5-8 oktobar 2023, Beograd-Srbija
Zahvaljujemo što je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije prihvatilo da bude pokrovitelj  konferencije „Hot Topics Europaediatrics“ koja je održana u Beogradu od 5. do 8. oktobra 2023. godine. Konferencija je bila izuzetno uspešna i veoma posećena a nema sumnje da je podrška Ministarstva zdravlja značajno uticala da skup privuče pažnju pedijatara iz Srbije, regiona i cele Evrope i da  bude realizovan na najvišem nivou.

·         izveštaj sa konferencije
·         program skupa
·         pregled abstrakata

Posebno se zahvaljujemo državnom sekretaru dr Mirsadu Đerleku na učešću tokom ceremonije svečanog otvaranja konferencije.

Udruženje pedijatara Srbije ostaje snažno opredeljeno ka unapređenju zdravstvene zaštite dece i omladine i računa na podršku Ministarstva zdravlja i u narednim aktivnostima koje vode tom cilju

Prof. dr Georgios Konstantinidis                                                    Prof. dr Massimo Petoello Mantovani
Predsednik Udruženja pedijatara Srbije                                                       Predsednik, EPA-UNEPSA
Kopredsednik Simpozijuma                                                                       Predsednik, ARS-EPA, UNEPSA