Zajednički simpozijum EPA / UNEPSA i Udruženja pedijatara Srbije
5-8 oktobar 2023, Beograd-Srbija
Program

Više informacija

Registracija učesnika
Poštovane kolege,
 
Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na prvi  “HOT TOPICS EUROPAEDIATRICS” – simpozijum koji partnerski organizuju Evropska pedijatrijska asocijacija  (EPA-UNEPSA) i Udruženje pedijatara Srbije, a koji će biti održan u Beogradu, od 05. do 08. oktobra 2023.godine.
 
Reč je o jedinstvenom skupu ove vrste u Evropi, po prvi put  sazvanom od strane Evropske pedijatrijske asocijacije – Unije pedijatrijskih društava i udruženja evropskih zemalja (EPA-UNEPSA) i Asocijacije za naučna istraživanja (ARS EPA-UNEPSA). Naučni odbor priprema dinamičan stručni skup, tokom kog će se smenjivati prezentacije u trajanju od 15 minuta i  diskusije, kako bi učesnicima bilo omogućeno da razmene profesionalna znanja sa najeminentnijim ekspertima iz oblasti pedijatrije.   
 
Mesto održavanja skupa je Beograd – hotel Crowne Plaza. U skladu sa praksom EPA-UNEPSA, za sve učesnike zemlje domaćina (Srbija) odobren je popust od 50 € na iznos kotizacije. Period rane kotizacije je za sve učesnike produžen do 15.marta.
 
Uvereni smo da će pedijatri  – učesnici skupa biti zadovoljni novim konceptom simpozijuma, i uživati tokom boravka u gradu koji je odabran za domaćina – Beogradu.
 
 
Prof. dr Georgios Konstantinidis                                                    Prof. dr Massimo Petoello Mantovani
Predsednik Udruženja pedijatara Srbije                                                       Predsednik, EPA-UNEPSA
Kopredsednik Simpozijuma                                                                       Predsednik, ARS-EPA, UNEPSA
                                                                                                                     Kopredsednik Simpozijuma

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *