Najava vebinar

Najava vebinara

četvrtak, 17.12.2020.godine, od 12:00 do 14:00 časova

link za registraciju učesnika: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=lQFBd-EUuE-QS6sYkgI2Zz8kDeCTy5RJuTpOu0Xx6_BUMjlUNUlMQ0xRME9GU1YwWUM3UlMzVFkxTy4u

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na onlajn vebinar "Svaka kriza je prilika za rast i razvoj - podrška ranom razvoju dece i njihovim porodicama u doba COVID 19" koji će biti održan 17.12. 2020. godine od 12.00 do 14.00 časova. Vebinar organizuju Udruženje pedijatara Srbije i UNICEF u sklopu serije vebinara posvećenih unapređenju kapaciteta sistema da očuva kvalitet i kontinuitet usluga za decu i njihove porodice u susretu sa izazovima, sa posebnim osvrtom na COVID 19 pandemiju. Vebinar okuplja pedijatre, zdravstvene radnike i saradnike koji u sistemu zdravstvene zaštite pružaju podršku deci od rođenja do uključivanja u obavezno školovanje i njihovim porodicama, uključujući osetljive populacije, kao i sve profesionalce u drugim sistemima (obrazovanju i socijalnoj zaštiti) koji su aktivni u ovoj obalsti.

• Vebinar će otvoriti njena ekselencija gospođa Ruth Stewart, ambasadorka Australije u Srbiji, zatim Dejana Kostadinova direktorka UNICEF-a i prof. dr Georgios Konstantinidis, predsednik Udruženja pedijatara Srbije.
  • Glavni predavač na vebinaru je uvaženi poznavalac ranog razvoja dece, profesor Frank Oberklaid, razvojni pedijatar kraljevske dečije bolnice, Melburn, Univerziteta u Melburnu, sa temom:

Izgradnja zdrave prosperitetne zajednice investiranjem u rani razvoj: značaj uloge pedijatara

• UNICEF će predstaviti i novu personalizovanu mobilnu aplikaciju Halo beba – vaš saputnik u roditeljstvu

Vebinar moderiraju dr A. Stojadinović i dr J. Zajeganović Jakovljević i obezbeđen je simultani onlajn prevod sa engleskog na srpski jezik.

Uslov za učešće na vebinaru je prijava putem linka https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=lQFBd-EUuE-QS6sYkgI2Zz8kDeCTy5RJuTpOu0Xx6_BUMjlUNUlMQ0xRME9GU1YwWUM3UlMzVFkxTy4u  najkasnije do 16.12.2020 godine u 17.00 časova.

Na dan kada se održava vebinar, samo učesnici koji su se prijavili dobiće zoom link putem koga će moći da prate vebinar.

Molimo vas da uz prijavu popunite podatke o sebi koji su nam važni za planiranje budućih vebinara i postavite pitanja predavačima (maksimalno 3) na koja će odgovoriti u poslednjih 20-30 minuta.

Остале актуелности

23. семинар Педијатријске школе Србије