Помоћ Удружења педијатара Србије

Донација Удружења педијатара Србије угроженима од поплава. Удружење је у фонд за помоћ угроженима од поплава уплатило средства у износу од 960 100,00 динара.

Ситуација у којој се налази Србија након катастрофалних поплава драматична је и захтева озбиљност, како појединаца тако и удружења.

У току је акција да партнери Удружења донирају, у име Удружења, храну за одојчад, пелене и средства за одржавање хигијене. Компанијe Кибид и Импамил су већ доставиле своју донацију Удружењу у вредности од 78.000 динара која је упућена Црвеном крсту.

Удружење је у фонд за помоћ угроженима од поплава уплатило средства у износу од 960 100,00 динара. Средства су обезбеђена из следећих извора: из средстава Удружења (одлуком Председништва и Скупштине), трансфером средстава намењених за свечану вечеру учесника 17. семинара Педијатријске школе Србије и из добровољних прилога.

Удружење је омогућило да 7 педијатара из места угрожених поплавама (Уб, Лајковац, Коцељева, Свилајнац, Косјерић, Крупањ, Мали Зворник) бесплатно учествује на 17. семинару Педијатријске школе Србије.

Остале актуелности

Дијагностички приступ и поступање са алергијом на протеине крављег млека код новорођенчади, одојчади и деце

Објављено: 10.10.2019. године

ДОКУМЕНТ О МЕДИЦИНСКОМ СТАВУ